Hos oss finner du et stort utvalg av gullvarer, sølv, kunst, antikviteter og snurrepiperier.
Vi har et av distriktets største utvalg av diamanter i forskjellige prisklasser. Med egen gullsmed på huset tilbyr vi også tilpassing etter dine ønsker og behov.

Vi kjøper gull, sølv, klokker og andre verdisaker. Har du noe liggende; ta det gjerne med innom butikken vår i Langgata 24 (inngang Flintergata) for en verdivurdering. Pris på gull og sølv blir beregnet etter vekt. I tillegg til hovedlokalet har vi også butikk i Langgata 22 og auksjonshuset som du finner i Storgata 61.

 

Det hele startet i innehaver Magnor Tjelta sin oppvekst. Sammen med sin far Tollef Tjelta reiste han rundt på landbruksauksjoner og andre auksjoner i området. Han fikk med tiden en smak for gamle ærverdige møbler, lysekroner, kobbereffekter og andre skatter. Magnor startet det som på den tiden kun var en hobby i sitt hjem på Ræge, der han hadde antikvitetene utstilt i verkstedet og på låven.

Antik & Auksjon AS ble startet den 13.mai 1977 av Magnor Tjelta og daværende ektefelle Kate Elin Slethei. Forretningslokalene var lokalisert i Strandgaten (Sandnes) i det som før var en brusfabrikk. Her holdt ekteparet frem med utviklingen av bedriften frem til 1987; da Antik & Auksjon AS ble stiftet i Brønnøysund registeret. Lokalene flyttet til Langgata 24 hvor vi fortsatt er i dag. Snart 50 år senere.

Gamle dager 2
Gamle dager
Gamle dager 3