Antik & Auksjon har gjennom auksjonshuset vårt avholdt auksjoner helt siden 1979.
I dag auksjonerer vi bort alt mulig av forskjellige effekter i Storgaten 61 i Sandnes. Her kan vi friste med alt fra gamle lekebiler til veteranbiler, dukkemøbler og stuemøbler, gullvarer, kunst, antikviteter, klær og snurrepiperier. Det kan sies at det ikke finnes grenser for hva som kan selges på auksjon, det er kun et spørsmål om pris og interesse.

 

I vår oversikt nederst på siden finner du en liste over hvilke objekter som kommer for salg til neste auksjon. Man har også anledning til å kjøre søk i våre avholdte auksjoner for å lete frem prisreferanser i auksjonshistorikk. Vi har ikke faste tidspunkter for auksjonsdatoer gjennom året, det er hele tiden avhengig av hvor mange objekter vi har tilgjengelig for salg. Ønsker du å få beskjed om når neste auksjon skal avholdes, anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev her:

 

 

Dersom du har antikviteter, møbler, kunst, gull eller diamanter du ønsker vi skal auksjonere bort er det bare å ta kontakt med oss. Send oss gjerne forespørsel med fotografier pr e-post, så svarer vi med en prisvurdering. Ved passende anledning så kommer vi på hjemmebesøk, typisk dersom hele inventar skal selges under hammeren.

Ønsker du mer informasjon om auksjonene våre; ta en titt på auksjonsvilkårene nedenfor.
Du kan også ta kontakt med oss pr. telefon eller e-post med spørsmål.

 

Eventuelle kjøpere må forhåndsregistrere seg og få tildelt kjøpenummer.
For å unngå forsinkelser under auksjonen, er det lurt å registrere seg og få tildelt kjøpenummer i god tid, selv om du ikke planlegger å kjøpe noe. Kjøpenummeret brukes ved budgivning og skal vises frem ved tilslag.

Informasjon og betingelser

Legg inn forhåndsbud