Auksjoner

Antik & Auksjon har gjennom Auksjonshuset vårt avholdt auksjoner siden 1979. I dag  auksjonerer vi bort alt mulig av forskjellige effekter i Storgaten 61 i Sandnes; Fra gamle lekebiler til veteranbiler, dukkemøbler til stuemøbler, gullvarer, kunst, antikviteter, klær og snurrepiperier. Det kan sies at det ikke finnes grenser for hva som kan selges på auksjon, det er kun et pris-spørsmål.

I vår meny finner du oversikt over hvilke objekter som kommer for salg til neste auksjon. Man har også anledning til å kjøre søk i våre avholdte auksjoner for å lete frem prisreferanser i auksjonshistorikk.

Dersom du har antikviteter, møbler, kunst, gull eller diamanter du ønsker vi skal auksjonere bort er det bare å ta kontakt med oss. Send oss gjerne forespørsel med fotografier pr e-post, så svarer vi med en prisvurdering. Ved passende anledning så kommer vi på hjemmebesøk, typisk dersom hele inventar skal selges under hammeren.

Ønsker å du vite mer om auksjoner; Ta en titt på auksjonsvilkårene herunder «informasjon og betingelser». Du kan også ta kontakt med oss pr. Telefon eller e-post.

Informasjon og betingelser

Legg inn forhåndsbud